Despre noi

DE CE SA FOLOSESTI ULEIURI ESENTIALE?

Expertă în uleiuri esențiale și extracte de plante, Ecoland are un singur obiectiv: să facă cât mai mulți oameni să descopere toate beneficiile minunate ale acestor plante! Într-adevăr, suntem convinși că este nevoie doar de câteva sfaturi specifice și puțină perseverență pentru a le înțelege acțiunile și a le folosi eficient. Prin urmare, am creat ghiduri generale pentru a înțelege uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, difuzori, dar și macerate de muguri, materii prime pentru produse cosmetice naturale, superalimente și, în sfârșit, pentru a alege cărțile pe toate aceste subiecte …

AROMATERAPIE

Uleiurile esențiale sunt utilizate cel mai frecvent în practica aromaterapiei. Ele sunt făcute fie pentru a fi inhalate, fie se diluează, pentru a putea fi aplicate pe piele. Nu sunt menite să fie înghițite.

EXTRACTE NATURALE DIN PLANTE

Uleiurile esențiale sunt obținute prin distilare (prin abur și/sau apă) sau prin metode mecanice, cum ar fi presarea la rece. După extragerea substanțelor aromatice, acestea sunt combinate cu un ulei purtător, pentru a fi creat un produs gata de utilizare.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI ?

Uleiurile noastre esențiale sunt 100% pure și naturale. Marea majoritate a uleiurilor noastre esențiale sunt Ecocertificabile, cultivate fără îngrășăminte chimice și fără OMG, îndeplinesc toate criteriile pentru a fi certificate organic.

Acest lucru asigură calitatea la un preț mai bun pentru toată lumea.

Uleiurile noastre esențiale sunt toate definite în mod botanic și biochimic Fiecare etapă de fabricație este extrem de controlată pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate.

  • Garantam produse de o calitate superioara.

  • Uleiurile comercializate de noi sunt distilate la rece. Moleculele nu sunt distruse.

  • Verificam periodic producatorii cu care lucram.

  • Uleiurile pure sunt verificate in laborator. Nu se intervine la compozitie

  • Uleiurile noastre sunt certificate.

Testimonial

Shopping cart

close