Cosmetice

Produse cosmetice unice pe piata

Product Filters

Showing all 13 results

 • PYCNOGENOL THERAPHI

  DEMACHIANT BIFAZIC PYCNOGENOL THERAPHI

  94,00 lei

  Demachierea cu Demachiantul Bifazic, din gama Therapi este necesara si dimineata, doarece putem curata ceea ce pielea secreta pe durata somnului, particole ce nu se pot inlatura doar cu apa si care se pot cimenta pe piele, de unde aparitia a nenumarate probleme (acnee, dermatite, etc)

 • Cosmetice

  SER NOBIL PYCNOGENOL THERAPHI

  52,00 lei120,00 lei

  Ser nobil Pycnogenol Therapy Imbogatit cu pycnogenol in uleiuri vegetale nobile, opuntia ficus indica,tamanu, alun, si o sinergie de uleiuri esentiale in care cistus, myrt verde, geranium, coriandru, isi gasesc locul de cinste, acest produs se aplica pe pielea inca umeda dupa aplicarea produsului « Tonic » din linia Theraphi

 • Cosmetice

  SER REGENERANT PENTRU PAR DIN GAMA THERAPHI LA COSMETIC

  55,00 lei

  Ser regenerant pentru par din gama THERAPHI LA COSMETIC contine, uleiuri vegetale de argan, chimen nergå si migdal dulce, Pycnogenol, vitamina E, uleiuri esentiale de ceai de labrador,rozmarin CT verbenon, lambei FCF, enibahar, menta arvensis, lemn Hô!

 • Uleiuri esentiale

  SINUSURI CURATE AROM NUROPHYT+

  40,00 lei

  Sinergie alcatuita din uleiuri esentiale de: Kella, eucalipt radiata bio, Geranium, arboré de Ceai, cèdru de virginia, Ienupar si uleiurile esentiale de migdal dulce si chimen negru!

 • Uleiuri esentiale

  STOP MIGRENE AROM NUROPHYT+

  40,00 lei

  AROM NUROPHYT+ STOP MIGRENE FORTA 7 = uleiuri esentiale musetel marocan,menta piperita,gaulteria, piper negru,cèdre de virginia, cardamom, ulei vegetal de misdial dulce si de sambure de strugure!

 • Uleiuri esentiale

  STRES SI SOMN AROM NUROPHYT+

  40,00 lei

  Sinergie inspirata din carti vechi, cu rezultate confirmate, contine uleiuri esentiale de: Ceai de Labrador, mandarin, portocal, néroli, musetel nobil, maghiran, lavanda spica,

 • Cosmetice

  TONIC MASCULIN SEXI HOMME

  58,00 lei

  ULEI MASAJ TONIC MASCULIN SEXI HOMME

  Sinergie nobila de uleiuri esentiale si vegetale, care contribuie la o buna circulatie periferica, la tonicitate, ideal pentru problemele circulatorii, picioare grele. probleme de prostata.

 • Cosmetice

  TONIC PYCNOGENOL THERAPHI

  110,00 lei

  Elaborat pentru a pastra o frumusete pe termen lung, acest produs mareste elasticitatea, reda stralucire, revitalizeaza, uniformizeaza , oxigeneaza, stimuleaza productia de colagen si acid hialuronic ,aduce o echilibrare a culorii  eradicand petele de culoare mai inchise ce apar datorita varstei si factorilor externi.

 • Uleiuri esentiale

  URECHI SANATOASE AROM NUROPHYT+

  40,00 lei

  Se aplica in spatele urechii, acolo unde urechea se prinde de cap, doar o picatura, cu care se maseaza incet, cu miscari circulare! Ce ramane pe varful degetelor se aplica pe partea de sus a urechilor ,tragandu-se usor!