Sinergii

Sinergia uleiurilor esențiale: avantaje și beneficii

Opțiunea largă de compoziții vă permite să creați tot felul de atmosfere: calm, relaxare, concentrare, inspirație, pasiune … Dar departe de a fi o compoziție banală a atmosferei, sinergiile sunt elixire destul de remarcabile, inclusiv impactul asupra sănătății și stării tale de spirit este puternic. De ce? Descoperiți explicațiile noastre

De ce este mai interesantă combinarea mai multor uleiuri esențiale decât un singur ulei?

De ce sperăm să avem rezultate mai rapide, efecte mai marcate atunci când uleiurile vin în asociere? Experiența a arătat că potența mai multor uleiuri este mult mai mare decât cea a unui singur produs. Acesta este chiar principiul sinergiei.

Uleiurile cu puteri complementare fac posibilă lărgirea câmpului de acțiune al produsului finit; uleiurile, ale căror virtuți sunt similare, amplifică forța impactului lor atunci când sunt amestecate. Pe de altă parte, nu este vorba despre amestecarea uleiului cu altul! Amestecul trebuie studiat, proporțional bine, armonios din punct de vedere olfactiv, dar și în ceea ce privește impactul său asupra sistemului nostru nervos și asupra sănătății noastre.

Oferim o gamă largă de sinergii, potrivite pentru toate cazurile și toate gusturile. Sinergiile relaxante, care ajută la ameliorarea stresului, creează o atmosferă senină, promovează somnul, conțin adesea uleiuri esențiale de fructe citrice, cu parfumul lor proaspăt și ușor euforic, de lavandă, bine cunoscut pentru efectele sale benefice asupra tulburărilor de origine nervoasă sau Geranium, remarcabil echilibru hormonal și nervos. Descoperiți aceste sinergii pe site-ul nostru.

Parfumează, curăță aerul și bucură-te de beneficiile uleiurilor esențiale. Cu aceste compoziții, creați atmosfera dorită: pasiune, calm, concentrare, relaxare. Compus exclusiv din uleiuri esențiale 100%.

Product Filters

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Shopping cart

close