Efectele pozitive ale bratarilor de aromaterapie

Brățară ulei esential specială cu difuzor de aromoterapie și schimbă parfumul diferit – Un design special în stil de medalion, brățară cu difuzor de ulei esențial, puteți schimba parfumul dvs. preferat pentru a vă face fermecători în fiecare zi. De asemenea, vă poate oferi liniște sufletească și vă poate ușura presiunea.

bratara aromaterapie difuzer uleiuri esentiale
Bratara ulei esential

Include 10 bucăți paduri cu culori diferite pentru a se potrivi cu orice haină – Conține 10 bucăți de umplere din bumbac lavabile și reutilizabile de înaltă calitate, în culori diferite, făcând brățara ta să arate diferit și să se potrivească ușor hainelor tale pentru diferite nevoi de zi cu zi.

Ușor de utilizat și curățat – Scurgeți 3-5 picături de ulei esențial pe tampon. Închiderea magnetică simplă menține tamponul în poziție. Medalionul se deschide ușor cu o simplă atingere. Când curățați, îndepărtați tamponul și ștergeți ușor cu alcool. Clătiți tamponul de pâslă în apă rece și lăsați să se usuce


Cadou unic de relaxare pentru femei / mamă – Acest set de cadouri de bijuterii este potrivit pentru toate vârstele. Această brățară cu difuzor de ulei esențial, care vine cu un pachet superb, este un cadou ideal pentru dvs. sau ca cadou pentru mama / femeile / copiii / profesoara / sora / fiica / asistenta / cel mai bun prieten în ziua de Valentin, ziua mamei, ziua de naștere, Crăciunul, ziua de mulțumire .


Top oțel inoxidabil 316L de calitate Premium – Pandantivul este fabricat din oțel inoxidabil de calitate premium 316L pentru durată lungă de viață, durabilitate, perfect pentru dvs. Diametrul medalionului este de aproximativ 25m

Shopping cart

close