Ylang Ylang

Ylang Ylang

Un ulei esențial cu un miros puternic și recognoscibil, Ylang-Ylang dă un impuls corpurilor obosite. În cazul oboselii sexuale, în special, virtuțile sale afrodisiace nu mai trebuie demonstrate. În plus, hipotensiv, persoanele care suferă de tahicardie sau hipertensiune arterială vor găsi în uleiul esențial de Ylang-Ylang un mod natural de a ameliora aceste afecțiuni. Prin efectele sale de reglare a ritmului cardiac, Ylang Ylang ajută, de asemenea, la calmarea atacurilor de anxietate sau a stresului excesiv.

Denumire latină: Cananga odorata (Lam.) Hook F. și T. forma genuina. Partea distilată: flori

Uleiul esențial de Ylang Ylang este foarte concentrat în alcooli și carburi monoterpene, precum și în acetat de geranil. Aceste molecule diferite îi conferă următoarele proprietăți principale:

spasmolitic (esteri): uleiul esențial de Ylang Ylang ajută la relaxarea mușchilor provocând spasme.

afrodisiac, tonic sexual: uleiul esențial de Ylang Ylang conține molecule de tonifiere care îl fac un afrodisiac recunoscut.

calmant : uleiul esențial de Ylang Ylang conține acetat de geranil, o moleculă relaxantă care acționează asupra sistemului nervos central.

hipotensiv, regulator cardiac: un studiu a arătat că după aplicarea percutanată a uleiului esențial de Ylang Ylang, sau sub forma unui aerosol, s-a observat o scădere a ritmului respirator și mai ales în inimă.

sebum-regulating (alcooli monoterpeni): uleiul esențial de Ylang Ylang Complete vă permite să reglați atât deficiențele, dar și secreția excesivă de sebum în piele și păr.

antiinfecțioase (alcooli monoterpeni, carburi monoterpene): uleiul esențial de Ylang Ylang Complete este atât antibacterian cât și antifungic.

antiparazitic (alcooli monoterpeni, carburi monoterpene): uleiul esențial de Ylang Ylang Complete este un antiparazitar intestinal (lambii, viermi rotunzi, cârlige) și cutanat (păduchi, acarieni, acarieni, căpușe).

Dar și aceste proprietăți secundare:

anti-inflamator
antioxidant

Vezi Eucalipt Radiata

Shopping cart

close