PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR)

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR)
Conform Legii Nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter persoanl și libera circulația a acestora, S.C. Mario Fashion Europe S.R.L. este obligată de a procesa și administra în condiții de siguranță și de a limita utilizarea acestora decât în scopul în care sunt furnizate.

Ce date se colectează?

Comandă

Nume și Prenume
Denumirea firmei ( dacă este cazul)
Adresă
Număr de telefon
Email
Formulare de Marketing sau Newsletter

Nume Prenume
Email
Scopul Colectării

Informarea clienților cu privire la statusul comenzii, validarea acesteea, expedierea și facturarea.
Rezolvarea, anularea sau cererea de informații cu privire la comandă sau produse
Trimiterea de newslettere periodice cu referire la produsele Oleya, doar prin intermediul poștei electronice ( email)
Vizualizarea în cadrul contului de client a statusului și a comenzilor efectuate
Acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Acordul oferit pentru a putea procesa aceste date este dat de către orice client în finalizarea comenzii, acest lucru realizându-se clar, explicit, prin bifarea “Am citit și accept termenii și condițiile”. Dacă nu se dorește prelucrerea datelor, comanda nu va fi finalizată iar Sc Mario Fashion Europe Srl nu va reține nici o informație completată în secțiunea de comandă.
Protecția datelor cu caracter personal

Site-ul web www.ecoland.ro utilizează certificat SSL ca sistem de protecția a datelor. Plata cu Cardul se realizează securizat prin intermediul platformei de plăți MobilPay, utilizându-se mediul de tranzacționare 3d Secure.
Retreagerea consimțământului, stergerea și transferul datelor cu caracter personal

Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email vanzari@ecoland.ro, va puteti exercita, în mod gratuit,, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email vanzari@ecoland.ro, va puteti exercita, în mod gratuit,, dreptul de renunța la pricesarea datelor prin ștergerea complete a acestora
Pe baza unei cereri trimisă pe adresa de email vanzari@ecoland.ro, va puteti exercita, în mod gratuit,, dreptul de transera către dumneavoastră datele cu caracter personal preluate
Prelucrearea de către alte entități a datelor procesate de S.c. Mario Fashion Europe S.R.L.

Compania noastră nu împuternicește și nu oferă spre procesare niciunei alte companii datele furnizate de către clienți.