DAFIN

33,00 lei

Ulei esential de dafin – Purifiant, acest ulei esential se utilizeaza in tratamentele pielii, parului si gurii. Este de asemenea cunoscut pentru virtutile sale calmante in caz de disconfort articular si este renumit pentru ca aduce forta si curaj.
  • 10ml
Clear
Ulei esential de dafin 
Purifiant, acest ulei esential se utilizeaza in tratamentele pielii, parului si gurii. Este de asemenea cunoscut pentru virtutile sale calmante in caz de disconfort articular si este renumit pentru ca aduce forta si curaj.
Proprietati ESENTA DAFIN: 
Antifungic remarcabil ( lucrari stiintifice arata eficacitatea sa, in special in cazul Candidei albicans)
Antibacterian
Antiviral
Mucolitic si expectorant puternic ( folosit in mod traditional pentru eliminarea secretiilor bronsice)
Studii  stiintifice au demonstrate proprietatile sale de antalgic puternic si antiinflamator.
Acaricid, in special impotriva Psoroptes cuniculi.
Procedeu de obtinere :  Distilare integrala cu vapori de apa.
SINERGII
• Actiune purifianta  : uleiuri esentiale : Palmarosa si Bususioc sacru…
• Tratamente buco-dentare  : uleiuri esentiale de Lamaie, cuisoare, tea tree…
• Pregatire de iarna : uleiuri esentiale de Ciste, Ravintsara, Niaouli…
• Confort articular: uleiuri esentiale de Eucalypt citronat, , Ylang-Ylang, Gaultherie
• Lovituri : uleiuri esentiale de d’Hélichrisul italian…
Parte distilata a plantei : frunzele
Denumire botanica : Laurus nobilis.
Familie botanica : lauraceae
Tara de origine : Ungaria
Calitate :  – Ulei esential definit biochimic si botanic (UEDBB)
– 100%  pur ( fara continut de alte uleiuri esentiale asememanatoare)
– 100%  integral ( nedecolorat, nederpenizat, nerectificat)
– 100%  natural ( nedenaturat cu molecule de sinteza)
Cultura : biologica, certificat Ecocert
Prezentare :  Flacoane de sticla ambra cu picurator
Proprietati organoleptice                                 
– Aspect : lichid pur foarte fluid
– Culoare : de la galben foarte pal pana la galben
– Miros : puternic, proaspat, aromat, cu note condimentate.
Compozitie : 
– Monoterpenoli : alfa-terpineol
– Monoterpeni : alfa-pinena , beta-pinena
– Oxizi terpenici :  1,8 cineol 46,12%
– Fenoli : metil –eugenol 0,12%
– Esteri terpenici : acetat de alfa-terpenil 8,24%
PRECAUTII
Nerecomandat in primele trei luni de sarcina.
Au fost raportate cazuri rare de alergii la dafin.
A nu se pastra la indemana copiilor.
Ca regula generala, efectuati intotdeauna o testare a preparatului dumneavoastra, in plica bratului, cu 48 de ore inainte de a-l utiliza.
Anumiti compusi ai uleiului esential de dafin  pot prezenta risc de alergi la unele persoane  sensibile, atunci cand uleiul esential este incorporat intr-o  compozitie cosmetica : linalolul si, intr-o masura mai mica, limonena si eugenolul.
Conditii de pastrare ulei esential de dafin :
Uleiurile esentiale de dafin sunt sensibile la razele UV ca si evaporarea progresiva a constituientilor lor. Se recomanda pastrarea uleiurilor esentiale intr-un flacon de sticla colorata sau de aluminiu si etansarea acestora la o temperatura cuprinsa intre 5⁰C si 40⁰.
Poate esti interesat de : BOIS DE HO
Cantitate

10ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAFIN”

Your email address will not be published.