acnee

Product Filters

Showing all 6 results

 • Uleiuri esentiale

  BOIS DE HO

  28,00 lei

  ULEI  ESENTIAL  DE  BOIS DE  HO – Foarte asemanator cu Lemnul de Trandafir – Bois de Rose, acest ulei ofera aceleasi proprietati regenerante si purificatoare  asupra pielii. Se utilizeaza in combaterea imbatranirii cutanate si  a problemelor cutanate: acne, micoze…

 • Uleiuri esentiale

  EUCALIPT MENTOLAT FRUNZE

  29,00 lei

  ULEI  ESENTIAL DE EUCALIPT MENTOLAT FRUNZE – Acest ulei este folosit in caz de tulburare a bronhiilor si a sinuzitelor, in inhalare si frectii. El este de asemenea cunoscut datorita suportului adus in eliminarea celulitei, vindecarea acneei si a tenului gras.

 • Uleiuri esentiale

  LAVANDA FINA

  38,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE LAVANDA FINA – Perfect tolerat, cunoscut pentru virtutile sale cicatrizante si calmante, antifungice si antitoxice, acest ulei esential de Lavanda fina se poate aplica in stare pura pe rani, in caz de insolatii, intepaturi de insecte, psoriazis, acnee si micoze.

 • Uleiuri esentiale

  MIRT VERDE

  39,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE MIRT VERDE – Antiseptic al cailor respiratorii, acest ulei se utilizeaza in caz de infectii respiratorii sau pentru a igieniza aerul ambiant. Tonifiant si astringent, el este folosit pentru tratarea tenului acneic si a tenului cu aspect tern.

 • Uleiuri esentiale

  PINEALA

  58,00 lei

  Sinergia ideala de uleiuri esentiale. Dupa cum ii spune si numele, acest ulei reprezinta un real ajutor persoanelor care vor sa-si cresca stima de sine si increderea in fortele propri. Din aceasta suita solemna enumeram : uleiul esential de musetel marocan, molid negru, pin de Patagonia, tamaie, uleiul purtator fiind cel de migdale dulci.

 • Uleiuri esentiale

  PORTOCALA AMARA

  25,00 lei

  ULEI ESENTIAL PORTOCALA AMARA ( PETIT GRAIN BIGARADE ) – Portocala amara este un mic fruct de citrice, abia format. Portocala amara este extras din pomul cu portocale amare. Uleiul esential este extras din portocala amara si din frunze. Evident, poate exista petitgrain de lamaie, grepfrut, bergamotta, etc.