antiviral

Product Filters

Showing all 6 results

 • Uleiuri esentiale

  AJOWAN

  32,00 lei

  Ulei Esential de Ajowan (Chimen Indian) – Chimen indian sau ajowan (j se pronunta gi) este din aceeasi familie a chimionului, la nivel de gust si miros este asemanator cimbrisorului. Ca eficienta se compara cu cimbrisorul si cu maghiranul, ambele pline de fenoli. Partea utilizata: planta.

 • Uleiuri esentiale

  DAFIN

  33,00 lei
  Ulei esential de dafin – Purifiant, acest ulei esential se utilizeaza in tratamentele pielii, parului si gurii. Este de asemenea cunoscut pentru virtutile sale calmante in caz de disconfort articular si este renumit pentru ca aduce forta si curaj.
 • Uleiuri esentiale

  NIAOULI

  25,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE NIAOULI BIO – Ulei esential  energizant, este cunoscut pentru stimularea apararii natural a organismului si pentru ca este un puternic bactericid si antiviral.

   

 • Uleiuri esentiale

  RAVINTSARA

  26,00 lei

  ULEI  ESENTIAL DE RAVINTSARA – Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai interesante uleiuri esentiale ale aromaterapiei, acest ulei este renumit ca antiviral si microbicid, dar si ca tonic nervos . Se utilizeaza intr-un numar mare de afectiuni.

 • Uleiuri esentiale

  SCORTISOARA COAJA

  82,00 lei

  ULEI ESENTIAL  DE SCORTISOARA – COAJA – Cunoscut pentru calitatile sale afrodisiace si antivirale, acest ulei este utilizat in special impotriva verucilor (negi,  alunite). Tonifiant si stimulant, cu miros fin, cald si dulce, acest ulei esential este utilizat diluat in masaj afrodisiac.

 • Uleiuri esentiale

  TARHON

  37,00 lei
  ULEI ESENTIAL DE TARHON – Acest ulei este cunoscut pentru proprietatile sale antivirale, antispasmodice si antialergice prin frictiuni si folosit in difuzor. Este renumit pentru eficienta sa impotriva sughitului. Aroma sa asemanatoare anasonului,  este foarte placuta.