calmant

Product Filters

Showing all 8 results

 • Uleiuri esentiale

  BERGAMOTA

  29,00 lei
  ULEI ESENTIAL DE BERGAMOTA – Cunoscut pentru proprietatile sale calmante si purifiante, acest ulei se utilizeaza in tratamentele pentru pielea grasa. In difuzor, aroma sa proaspata si fructata calmeaza nervii si igienizeaza aerul casei dumneavoastra, oferind o senzatie de relaxare si buna dispozitie.
 • Uleiuri esentiale

  DAFIN

  33,00 lei
  Ulei esential de dafin – Purifiant, acest ulei esential se utilizeaza in tratamentele pielii, parului si gurii. Este de asemenea cunoscut pentru virtutile sale calmante in caz de disconfort articular si este renumit pentru ca aduce forta si curaj.
 • Uleiuri esentiale

  GHIMBIR FLUTURE

  98,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE GHIMBIR FLUTURE – Anti-stres si echilibrant, el favorizeaza  impamantarea si increderea in sine si ajuta la consolidarea propriei vointe.

 • Uleiuri esentiale

  LAVANDA FINA

  38,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE LAVANDA FINA – Perfect tolerat, cunoscut pentru virtutile sale cicatrizante si calmante, antifungice si antitoxice, acest ulei esential de Lavanda fina se poate aplica in stare pura pe rani, in caz de insolatii, intepaturi de insecte, psoriazis, acnee si micoze.

 • Uleiuri esentiale

  LEDUM DE GROENLANDE

  273,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE LEDUM DE GROENLANDE – Acest ulei este renumit pentru actiunea sa de stimulare si detoxifiere a organismului. Este la fel de cunoscut pentru calitatile sale calmante exceptionale asupra sistemului nervos si se utilizeaza in caz de stress si insomnia.

 • Uleiuri esentiale

  MAGHIRAN

  32,50 lei

  ULEI ESENTIAL DE MAGHIRAN – Calmant, antispasmodic si sedative foarte cunoscut, acest ulei este folosit pentru vindecarea anxietatii si stresului si pentru reglarea ritmului cardiac. Antiinfectios, el se utilizeaza de asemenea in cazul infectiilor respiratorii.

 • Uleiuri esentiale

  MANDARIN ROSU

  29,00 lei

  Ulei esential de mandarin rosu este renumita, printre altele, pentru actiunea sa de calmare si linistire, care face dine ea un aliat pretios pentru persoanele care au probleme cu somnul. Traditional, este cunoscuta pentru actiunea sa purificatoare asupra pielii cu probleme.

 • Uleiuri esentiale

  MUSETEL MAROCAN

  165,00 lei333,00 lei
  ULEI ESENTIAL DE MUSETEL MAROCAN – Musetelul marocan, denumit de asemenea, Musetelul albastru sau Musetel de Maroc, face parte din familia botanica a Asteracaeelor.