cicatrizant

Product Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

 • Uleiuri esentiale

  CIST

  ULEI ESENTIAL DE CIST – Cicatrizant și antihemoragic, uleiul de cist găsește multe utilizări în viața de zi cu zi. Este, de asemenea, cunoscut ca un regulator de apărare naturală și un puternic anti-rid.

 • Uleiuri esentiale

  COPAIBA

  ULEI ESENTIAL DE COPAIBA – Antiseptic, anti-durere, antiinflamator si cicatrizant, este recomandat in cazul emotiilor puternice, entorselor usoare, tendinitelor si intinderilor musculare, artrozelor, reumatismului si artritei.
 • Uleiuri esentiale

  IMORTELE (HELICHRYSE)- 5 ml

  ULEI ESENTIAL DE HELICHRYSE(IMORTELE) – Cunoscut ca un anti hematom si anti coagulant foarte puternic, acest ulei este utilizat in vindecarea ranilor de pe corp si ca suport al circulatiei sanguine ( cuperoza), vindeca tesuturile si  faciliteaza cicatrizarea.

 • Uleiuri esentiale

  LAVANDA FINA

  ULEI ESENTIAL DE LAVANDA FINA – Perfect tolerat, cunoscut pentru virtutile sale cicatrizante si calmante, antifungice si antitoxice, acest ulei esential de Lavanda fina se poate aplica in stare pura pe rani, in caz de insolatii, intepaturi de insecte, psoriazis, acnee si micoze.

 • Uleiuri esentiale

  MUSCATA

  Ulei esential de muscata are o aromă florală extraordinar de înălțătoare și liniștitoare. Este deosebit de indicat pentru piele, iar prin efectul său aromatic ne ajută să ne eliberăm de amintirile negative.

 • Uleiuri esentiale

  PATCHOULI

  ULEI ESENTIAL DE PATCHOULI – Celebru pentru parfumul sau fascinant, acest ulei este in special,  recomandat ca tonic venos ( picioare grele, varice…) si pentru proprietatile cicatrizante si antiinflamatoare asupra pielii cu probleme.

   

 • Uleiuri esentiale

  ROZMARIN CT VERBENONE

  ULEI ESENTIAL DE ROZMARIN CT VERBENONE – Rozmarinul este cunoscut ca un regenerator si protector al ficatului. In aceeasi masura, este renumit ca un cicatrizant si bactericid si se foloseste de asemenea in tratamentele faciale ale tenului acneic, ingrijirea eczemelor, vergeturilor si cicatricilor.

 • Uleiuri esentiale

  SMIRNA- 5ML

  ULEI ESENTIAL DE SMIRNA – Acest ulei mistic se distinge prin puterea sa de actiune calmanta si reconfortanta asupra sufletului si mintii. Este de asemenea cunoscut pentru proprietatile cicatrizante si antiseptice si se foloseste de minune in tratamentele de ingrijire a pielii.