greata

Product Filters

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Uleiuri esentiale

  LAMAIE

  ESENTA DE LAMAIE – Purifiant, aceasta esenta de lamaie este folosita pentru ingrijirea tenurilor grase si pentru intarirea unghiilor casante. Aroma sa fina si fructata si proprietatile sale tonice si purificatoare, o fac foarte placuta in difuzare.

  Folosit frecvent pentru albirea și proprietățile sale de purificare, uleiul esențial de lămâie este eficient împotriva multor boli. Este, de fapt, un stimulent metabolic excelent și un antiseptic cu spectru larg.

 • Uleiuri esentiale

  MENTA PIPERITA

  ULEI ESENTIAL DE MENTA PIPERITA – Acest ulei stimuleaza si racoreste, revigoreaza corpul si mintea. Este dovedita eficacitatea sa impotriva starilor de greata, de rau de masina sau migrenelor. El trateaza de asemenea durerile si mancarimile datorita puterii sale racoritoare.

 • Uleiuri esentiale

  PIN DE PATAGONIA

  ULEI ESENTIAL DE PIN DE PATAGONIA – Acest ulei reechilibrant al sistemului nervos , este foarte folosit in cazul starilor de agitatie, de angoasa, cosmaruri si tulburari ale somnului la copii. Este de asemenea un antispasmodic renumit in caz de stare de greata, spasme si crampe.