masaj

Product Filters

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Uleiuri esentiale

  EUCALIPT CITRIODORA

  ULEI ESENTIAL DE EUCALIPTUS CITRIODORA – Recunoscut pentru calitatile sale anti-inflamatorii si antidurere exceptionale, acest ulei esential  se utilizeaza in masaj,  diluat in ulei vegetal pentru vindecarea reumatismului si tendinitelor. Este, de asemnenea, repulsiv impotriva intepaturilor de tantari.

 • Uleiuri esentiale

  EUCALIPT GLOBULUS

  ULEI ESENTIAL DE EUCALIPTUS GLOBULUS – Revigorant, acest ulei esential este cunoscut pentru multiplele sale proprietati  asupra sistemului respirator, in difuzie si in masaj pe torace. Expectorant, el este foarte utilizat in cazul racelilor, sinuzitelor si  bronsitelor.

 • Uleiuri esentiale

  PORTOCALA

  ULEI ESENTIAL DE PORTOCALA -Esenta de portocala, calmanta si reechilibranta, furnizeaza o reala stare de bine. Ea raspandeste buna dispozitie si optimism. In difuzare sau in masaj, ea este de mare ajutor in lupta impotriva insomniei si parfumeaza cu aroma sa proaspata si fructata.

 • Uleiuri esentiale

  SCORTISOARA COAJA

  ULEI ESENTIAL  DE SCORTISOARA – COAJA – Cunoscut pentru calitatile sale afrodisiace si antivirale, acest ulei este utilizat in special impotriva verucilor (negi,  alunite). Tonifiant si stimulant, cu miros fin, cald si dulce, acest ulei esential este utilizat diluat in masaj afrodisiac.

 • Uleiuri esentiale

  YLANG-YLANG I BIO

  ULEI ESENTIAL DE YLANG-YLANG I BI – Parfumul dulce si voluptos al uleiului esential  de Ylang-Ylang I BIO, va va adduce bucurie si senzualitate. Puternic tonic  si aphrodisiac, acest ulei este cunoscut pentru actiunea sa asupra depresiei si excitabilitatii. Acest ulei este in mod deosebit apreciat in difuzare.