medicina homeopata

Product Filters

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Uleiuri esentiale

  ROZMARIN CT VERBENONE

  ULEI ESENTIAL DE ROZMARIN CT VERBENONE – Rozmarinul este cunoscut ca un regenerator si protector al ficatului. In aceeasi masura, este renumit ca un cicatrizant si bactericid si se foloseste de asemenea in tratamentele faciale ale tenului acneic, ingrijirea eczemelor, vergeturilor si cicatricilor.

 • Uleiuri esentiale

  SALVIE

  ULEI ESENTIAL DE SALVIA SCLAREEA – Acest ulei este cunoscut pentru actiunea sa  asupra reglarii problemelor menstruale,  ale menopauze si ale transpiratiei. Este renumit fiindca favorizeaza cresterea parului si are de asemenea un efect pozitiv in problemele cauzate de parul gras si matreata.

 • Uleiuri esentiale

  SCORTISOARA FRUNZE

  ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA FRUNZE – Frunzele de scortisoara ofera un ulei esential picant si asemanator cu cuisoarele, cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice.

 • Uleiuri esentiale

  SMIRNA- 5ML

  ULEI ESENTIAL DE SMIRNA – Acest ulei mistic se distinge prin puterea sa de actiune calmanta si reconfortanta asupra sufletului si mintii. Este de asemenea cunoscut pentru proprietatile cicatrizante si antiseptice si se foloseste de minune in tratamentele de ingrijire a pielii.

 • Uleiuri esentiale

  TAMAIE

  ULEI ESENTIAL DE TAMAIE – Acest ulei este folosit in calmarea tensiunilor nervoase si a depresiilor. Aplicat in frictiuni, este cunoscut ca un anti-infectios al cailor respiratorii si pentru stimularea imunitatii. Utilizat cu succes timp de cateva secole in tratarea inflamatiilor cronice.