relaxant

Product Filters

Showing all 4 results

 • Uleiuri esentiale

  LITSEA CITRATA

  32,50 lei
  ULEI ESENTIAL DE LITSEA CITRATA –Mai cunoscuta sub denumirea de  verbina exotica, acest ulei relaxant destinde si invita la o pauza reparatoare. In bucatarie, aroma sa citronata face o echipa delicioasa  si originala cu fructele de mare si pestele cu carne alba.
 • Uleiuri esentiale

  MANDARIN ROSU

  29,00 lei

  Ulei esential de mandarin rosu este renumita, printre altele, pentru actiunea sa de calmare si linistire, care face dine ea un aliat pretios pentru persoanele care au probleme cu somnul. Traditional, este cunoscuta pentru actiunea sa purificatoare asupra pielii cu probleme.

 • Uleiuri esentiale

  MANDARIN VERDE

  22,00 lei

  ULEI ESENTIAL DE MANDARIN VERDE – Aceasta esenta calmeaza, relaxeaza si faciliteaza aparitia somnului. Tonic si antispasmodic , se utilizeaza de asemenea in tulburari digestive in frictiuni pe abdomen. Mandarinul verde are un miros mai tonic decat celelalte feluri specii de mandarin.

 • Uleiuri esentiale

  MUSCATA

  45,00 lei

  Ulei esential de muscata are o aromă florală extraordinar de înălțătoare și liniștitoare. Este deosebit de indicat pentru piele, iar prin efectul său aromatic ne ajută să ne eliberăm de amintirile negative.