tonifiant

Product Filters

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Uleiuri esentiale

  LEDUM DE GROENLANDE

  ULEI ESENTIAL DE LEDUM DE GROENLANDE – Acest ulei este renumit pentru actiunea sa de stimulare si detoxifiere a organismului. Este la fel de cunoscut pentru calitatile sale calmante exceptionale asupra sistemului nervos si se utilizeaza in caz de stress si insomnia.

 • Uleiuri esentiale

  LEMONGRASS

  ULEI ESENTIAL DE LEMONGRASS – Parfumul sau proaspat ci citronat il face un odorizant placut care combate insectele. Este renumit ca tonifiant al  circulatiei  sanguine si ca antiinflamator. Este de asemenea folosit pentru a reda stralucirea parului.

 • Uleiuri esentiale

  MENTA ARVENSIS

  ULEI ESENTIAL DE MENTA  ARVENSIS – Tonic si racoritor, acest ulei este ideal in difuzare, in amestec cu alte uleiuri pentru revigorarea corpului si mintii.Este de asemenea un ulei folosit pentru calmarea durerilor musculare si a mancarimilor.

 • Uleiuri esentiale

  MENTA PIPERITA

  ULEI ESENTIAL DE MENTA PIPERITA – Acest ulei stimuleaza si racoreste, revigoreaza corpul si mintea. Este dovedita eficacitatea sa impotriva starilor de greata, de rau de masina sau migrenelor. El trateaza de asemenea durerile si mancarimile datorita puterii sale racoritoare.

 • Uleiuri esentiale

  MIRT VERDE

  ULEI ESENTIAL DE MIRT VERDE – Antiseptic al cailor respiratorii, acest ulei se utilizeaza in caz de infectii respiratorii sau pentru a igieniza aerul ambiant. Tonifiant si astringent, el este folosit pentru tratarea tenului acneic si a tenului cu aspect tern.